Silent Gliss Bedste Projekter

Den seneste samling af bemærkelsesværdige vinduesafskærmningsprojekter

Silent Gliss, den førende leverandør af førsteklasses vinduesbehandlinger, introducerer den nye udgave af deres brochure Best Projects. I samarbejde med nogle af de mest efterspurgte arkitekter og indretningsarkitekter fremhæver brochuren en fantastisk samling af de mest bemærkelsesværdige vinduesafskærmningsprojekter fra hele verden.

 

I hele Europa, Australien, Afrika, Mellemøsten, Afrika og Caribien beskytter Silent Gliss-gardin- og jalousisystemer fortsat de mest markante vinduer på de mest bemærkelsesværdige steder. Brochuren Best Projects præsenterer stolt tyve casestudier, som illustrerer, hvordan den tekniske ekspertise og designet af Silent Gliss-systemer kan omsættes til smukke interne skygge-løsninger.

 

Fra hoteller til boliger; Silent Gliss kender ingen grænser
Best Projects demonstrerer Silent Gliss-produkternes alsidighed og præsenterer det brede udvalg af systemer, der er installeret i en række forskellige omgivelser. Herunder offentlige rum, fredede bygninger, prisvindende hotelresorts og fascinerende hjem. Selv krydstogtskibe får Silent Gliss-behandlingen! I mere end 70 år har vi været arkitekternes og designernes førstevalg til at levere skyggeløsninger til verdens mest prestigefyldte bygninger.

 

Download brochuren om de bedste projekter