Vores grundstene

Image
Vores filosofi
Silent Gliss er den førende producent af motoriserede og manuelt betjente gardinsystemer for kunder med ekstremt høje krav. Alt som Silent Gliss udvikler er præget af en stræben efter at opfylde høje krav, hvilket garanterer højeste kvalitet og bedst tænkbare design og service. Dette har været vores ledestjerne siden selskabet blev grundlagt i 1952.
 
Vore produkter
Vi er specialiserede i invendig solafskærmning. Silent Gliss tilbyder et komplet program af gardinskinner, skinner til ruminddeling, lamelsystemer, rullegardiner, skærmgardiner, liftgardiner og tagvindue systemer. Vores konstante stræben efter at være først med nye innovative ideer for solafskærmning bekræftes af vores seneste produkt, Silent Gliss Wave XL. Vores ambition er at tilbyde produkter som kan bruges sammen med alle indretningsstilarter og som når det ønskes, kan fungere som en elegant indretningsdetalje altid med bedst tænkelige kvalitet og funktion. Hvert system tilpasses til den aktuelle placering og afprøves individuelt før levering.
 
Vores organisation
Silent Gliss-gruppen har egen produktion og salgskontorer over hele verden.Idag arbejder 800 personer inden for  Silent Gliss og gruppen ekspanderer fortsat. Alle datterselskaber og joint ventures har tilpasset sit udbud til de lokale markeder, mens Silent Gliss International i Bern/Schweitz udgør centrum for koordinationen af gruppens aktiviteter. I Bern sørger centrale enheder for markedsføring og financiel styring sammen med en division for forskning og udvikling for at produkterne får ens design og at den fælles virksomhedsprofil opretholdes.
 
Tilbage