Nye persienner, der skiller sig ud fra mængden

ImageImage
Stil, luksus og nem betjening
Silent Gliss har lanceret de nye persiennesystemer med læder- og trælameller.

Læderlameller er det mest luksuriøse og stilfulde. Disse læderlameller med struktur fås i mere end 30 farver, og de er udstyret med snorringe af nikkel og er med sting, der enten matcher eller giver kontrast. Alene kvaliteten af disse persienner og graden af fokus på detaljerne vil være et designstatement i ethvert hjem.

Trælameller ? det naturlige alternativ ? har en overflade med struktur og dybe årer og fås i mere end 40 farver.

Persiennerne fås i et udvalg bestående af 50 mm aluminiums-, træ- og læderlameller.

Den enkeltstyrede persienne Silent Gliss 8910 giver mulighed for, at lamellerne kan vippes og hæves ved hjælp af en enkelt snor ? simpelt og uden behov for flere snore. Dette unikke system har en funktion, der giver dig ?kontinuerlig nedrulning? ? lamellerne vil langsomt og roligt rulle ned i én bevægelse med et enkelt, let træk i betjeningssnoren. Derfor er systemet uden videre det mest simple, der findes på markedet, hvad angår betjeningen.

Systemet Silent Gliss 8960 leveres med en støjsvag og præcis motor, der sikrer en jævn betjening, som kunden har lige ved hånden. Systemet styres via en vægkontakt, en radiofjernbetjening eller Move-app'en ? der giver mulighed for betjening fra et hvilket som helst sted i verden.
 
 
 
Nu kan du tilmelde dig till vores uddannelser i 2017!
Image
Tilmeld deg til vores uddannelser indenfor gardinteknikk &motoriserede systemer.
 
Silent Gliss Børnesikring
Et unikt integreret kæde-adskiller system, der kan redde et barns liv.
Image