Silent Gliss - The Collection 2nd edition

Image

Det er med stor fornøjelse, vi præsenterer vores opdaterede tekstilkollektion, som udover vores sædvanlige tekstiler også består af nye, miljørigtige og funktionelle tekstiler. The Collection 2nd edition består af både bløde og stive tekstiler/screenvæv med meget stærke funktionelle værdier. Nogle af de vigtigste funktioner i vores nye tekstiler er:
  • Dokumenterede akustiske værdier. Silente 10, Silente 20 revolutionerer synet på akustiske tekstiler og beviser, at man ikke behøver at bruge tykke, tunge tekstiler for at skabe et behageligt lydmiljø.
  • Vugge til vugge. Vi har fornøjelsen at præsentere det nye, miljørigtige screenvæv New Life Screen/Alu, hvilket betyder, at vævene er fuldstændig genbrugelige.
  • PVC-frie screenvæv. Vi har fornøjelsen at præsentere New Life Screen og Optiscreen, som begge er helt miljørigtige væv med meget fine tekniske værdier.
  • Mørklægningstekstil til drapering. Vores kollektion er også opdateret med smukke draperingstekstiler, som fås i op til 300 cm bredde.
  • Twin blackout. Hvis du har brug for et fuldstændig mørkelagt rum, er der ikke noget bedre alternativ end Twin Blackout, som er et PVC-frit rullegardin, der kan klare 100.000 lux, samtidig med at Twin Blackout har en rigtig dejlig tekstilstruktur.

Besøg The Collection information's portalen nu for at downloade tekstilkort og certifikater.
Tilbage    
 
Produkter

Image