Den Stille Revolution

Lyden af stilhed fra Silent Track

Stilhed bliver endnu mere lydløst med nyheden Silent Track range. Målbevist arkitektur og specielt designede spor i vores skinner er parret med unikke tokomponente (2C) gliders, hvilket resulterer i en hidtil uset lydløshed.


Der er noget om snakken, Silent Track sætter nye standarder indenfor gardinskinner for arkitekter,  indretningsarkitekter og slutbrugere, der ikke vil gå på kompromis.


Passion for detaljer, to komponent teknologi (2C)

Vores Premium 2C glider (afventer patent), kombineret med unik overfladebehandling på skinnerne tillader gardinerne at køre fremragende og lydløst. Vores glider er produceret af to materialer, en hård komponent, der sikrer stabilitet og et blødt ’fyldning’, der absorberer støj. Slutresultatet er stilhed uden sammenligning.


"The Funnel" Tragten

Et nyt skinnedesign, der tiltrækker opmærksomhed i ethvert rum. Den elegante tragtformede profil er symmetrisk og derved passende i ethvert rum som rumdeler. The Funnel har vores bevist ’klik og tilpas’ mekanisme, hvilket gør det specielt nemt at tilpasse.

Forskellige skinnedesign til forskellig indretningsstil

Systemerne er tilgængelige i tre størrelser (S, M og L) med skinneprofilerne i forskellige former- firkantet, oval, rektangulær, rund og tragtformet. Alle varianter kommer i et udvalgt af flotte farver, et funktionelt produkt bliver transformeret til et design element, der problemfrit passer ind i enhver stil.