Hållbarhet

Effektivitet er vores mål hver dag

I vores miljøpolitik fokuserer vi på at kontrollere og reducere de negative miljøeffekter, som vores forretning giver anledning til. Vi arbejder aktivt for at vælge ressourcer og materialer, forbedre vores logistik og samarbejde med ligesindede leverandører.

De fleste af vores virksomheder er certificeret i henhold til ISO9001 og har eller agter at ansøge om certificering i henhold til ISO14001.

 

Regional produktion

Vi er en gruppe af uafhængige, lokalt aktive virksomheder med regionale produktionsfaciliteter. Vi samler vores produkter regionalt og prioriterer brugen af lokale ressourcer for at reducere emissionerne fra transport.

 

Reduceret affald og mere gebrug

Vi arbejder for at reducere vores affald hver dag gennem målinger og evalueringer af vores processer. Tekstilaffaldet er begrænset ved brug af moderne skæremaskiner og resterende materialer anvendes til vareprøver. Affaldet sorteres og genanvendes i størst mulig grad.

 

Indkøb

Når vi vælger leverandører, prioriterer vi kvalitet i funktion, effektivitet og bæredygtighed. Hvor det er muligt samarbejder vi med ISO-certificerede virksomheder (ISO 9001/14001).

 —