The Collection – Stoffer for alle behov

Behovene og kravene i boliger og arbejdslokaler ændrer sig hele tiden og i stadig kortere intervaller. Silent Gliss er den førende udbyder af indendørs lysafskærmning og præsenterer sin nye kollektion med tidløse og yderst funktionelle stoffer. Vi har haft særligt fokus på Green Building, Healthcare, akustik samt lys- og energistyring. Resultatet er et praktisk stofsortiment i 42 forskellige kvaliteter og over 380 farvenuancer samt certificeringer inden for brandbeskyttelse, akustik og bæredygtighed.

 

Antallet af stoffer af det eksklusive mærke Colorama, der er i det originale Trevira CS-garn og kun fås hos Silent Gliss, er vokset fra fem til tolv kvaliteter. Særlige varianter som Acoustic eller Acoustic Multicolour har en særlig god akustik i forhold til gennemsigtigheden. Med hensyn til genanvendelse og genbrug af råstoffer viser Silent Gliss vejen, for Colorama Eco består af behandlet Trevira-produktionsaffald. De fleste vira og bakterier nedbrydes ved vask fra 60 grader, og derfor kan de fleste stoffer fra vores kollektion vaskes ved 60 eller endda 72 grader. I henhold til sundhedsmyndighedernes krav nedbrydes den antibakterielle funktion hos Colorama Bioactive ikke. Stoffet Valere er smudsafvisende, bakteriehæmmende og svampedræbende og er derfor perfekt til brug på hospitaler og i vådrum.

 

Et andet fremragende tekstil er Atracor, som kraftigt reducerer transmission ved højt lysindfald, fordi stoffets farve på grund af det sorte kernegarn automatisk bliver mørkere. Versascreen har fire forskellige åbningsgrader, der sikrer optimal styring af lysindfaldet.

 

Til hjemmet anbefaler vi Colorama Multicolour, der findes i kulørt garn på Trevira CS-basis. Polyflax er af et særligt udviklet polyestervæv med trendy hør-look. Colorama Dimout og Oscurante med ens for- og bagside er perfekt til mørklægning af rum.

 

Vi findes nu også online, og det muliggør intuitiv stofsøgning efter alle tænkelige kriterier. Særligt indretningsarkitekter og specialforhandlere vil få glæde af den praktiske og informative stof-kollektionsboks med store produktprøver i alle stofkvaliteter: en sand skattekiste.

 

Den nye stofkollektion og de førsteklasses systemer til lysafskærmning er endnu et bevis på, at Silent Gliss er særdeles velanskrevet hos indretningsarkitekter og -designere. Det er muligt at vælge en løsning, der kan integreres i det eksisterende miljø, og der opfylder kravene til og ønskerne om perfekt tilpasset indendørs lysafskærmning.