Gardindesign med nye accenter

Metropole fra Silent Gliss

 

Sæt nye accenter ved gardindesign med Metropole fra Silent Gliss. De elegante stilfulde gardiner i mange forskellige farver og former integrerer sig perfekt i enhver rumsituation!

 

Den af Silent Gliss 1952 patenterede indvendigt liggende glideskinne gør traditionelle ringe overflødige. Sammen med de ligeledes patenterede tokomponentglidere (2C) drager du fordel af verdens mest lydsvage gardinskinnesystem, som er uovertruffen hvad angår lethed og brugervenlighed.

 

De elegante Silent Gliss skinner til montering på væg eller på lofter sætter systemerne virkningsfuldt i scene og gør det muligt at bevæge gardinet over hele skinnelængden uden afbrydelse. Perfekt til bredde vinduer.

 

Otte trendy farver gør systemerne alsidige og passende til alle stoffarver.

 

Metropole fås i rundt eller kvadratisk design i fire størrelser og med udvalget af forskellige endekapper og endestykker kan der bevidst sættes kreative accenter. Endestykkerne kendetegnes af blide kurver, og skaber et markant, men tilbageholdende design.

 

Uanset om lige eller buet, med Metropole sættes der individuelle accenter så hvert vindue får sit eget klare design-statement!